magyar  english 

PINDA SWEDA MASSZÁZS


Mámor masszázs-Gyógynövények a forró batyuban...

 

 

A PINDA SWEDA egy csodálatos és gyönyörű relaxációs masszázs, melynek gyökerei a Kelet-Ázsiai területeken fedezhetők fel.

A gyógynövény-zsákocskás kezelés, amit  

"gyógynövényes feléledés"-nek is neveznek, 

léleksimogató masszázs.

Elementáris erővel sodor az eufória állapotába,olyannyira, hogy nevezhetnénk akár bőrbe tolt boldogsághormonnak is, hiszen testünknek-lelkünknek olyan, mint egy endorfin bomba,

minimum egy órára elosztva.

 

Ez a masszázs teljességgel eltér a megszokottaktól!

Képzeljük csak el… puha masszázságyon fekve, illatos olajokkal kenegetve, csúszik, simít, tol, köröz és minden egyes mozdulatnál biccent felénk a textilbe zárt melegített gyógynövény vagy mediterrán gyümölcs és nincs mese, itt érezzük meg, milyen hatalmas a természet ereje.

 

A PINDA SWEDA masszázs katalizátora a gyógynövényekkel teli zsákocska, amit

magam készítek el és egy erre a célra szánt speciális melegítőben melegítek át.

 

A labdacsban lévő gyógynövények a gőz hatására intenzív illatot és párát engednek ki magukból, ami Önt egy kellemes illatfelhőbe burkolja, mindeközben a párák behatolnak a bőr pórusaiba, belélegzi, így a tüdő és a test minden pontja hálásan fel tudja szívni ezeket a gyógyhatású növénymolekulákat.

 

Néhány alapanyag, amivel megtölthetem a labdacsokat : borsmenta, citromfű, levendula, kamilla, hársfa, kókusz, rózsa… hatásukat pedig, a hozzájuk tartozó olajjal egészítem ki.

 

A PINDA SWEDA masszázs hatása: serkenti a vérkeringést, megkönnyíti a merev ízületeket, működésbe hozza az izmokat, csökkenti a fájdalmakat, hatóanyagai és aromái pedig, nyugtatólag hatnak az idegrendszerre.

 

A PINDA SWEDA masszázs mellékhatása: a búbánatos, de vidám hangulatra is kitűnő, képes felrázni a kedvünket, megszédít. Végre máshogy tekintünk saját magunkra és elhisszük, hogy nem is olyan szürke a világ. A pozitív gondolatok pedig, pozitív eseményeket vonzanak magukkal, beindul egy szuper folyamat és onnan már nincs megállás.

 

Sőt!

A PINDA SWEDA masszázs utóhatása: az a fajta „csodálatos állapot, amikor még egy átfagyott, ködbe burkolózó, fázósan összehúzódó, göthös téli nap is csudaszép, amikor még a füstben fuldokló körút beteges sápadtsága is ámulatba ejti, amikor mindegy, hogy mi veszi körbe, mindegy, hogy mit lát, mert semmi sem ronthatja el a kedvét,

 tíz centivel lebeg a talaj felett” :-)

 

 

Kedves Olvasóm! Úgy remélem, hogy a betűimben is érezhető,

szeretet van a sorok között – boldogító tevékenységem kívánom, legyen hasznára!


2013 © budapesti-masszazs.hu - Professzionális masszázs - Budapest, XIX. Toldy u. | Minden jog fenntartva.