magyar  english 

WIENERⓇ AROMATERÁPIÁS KONTÚRFÁSLI

WIENER, AKTÍV HATÁSÚ AROMATERÁPIÁS KONTÚRFÁSLI

Természetes hatékonyságával kiegészíti az egészséges alakformálást !

„ és végre onnan, ahonnan akarom”

Egy teljesen természetes és rendkívül hatékony testkezelés arra, hogy jó néhány centimétert veszítsünk testünk körvonalából, végre onnan fogyjunk le, ahonnan szeretnénk, s egyúttal megszépüljön a bőrünk. A módszer újszerűségére és szakmai elismertségére tekintettel a technológia és a hatóanyagok kifejlesztéséért Dr.Dolensky urat az Európai Feltalálók Nagydíjával tüntették ki.

A módszer hideg-meleg effektuson alapul.

A hatóanyagokban lévő illóolajok, mint eukaliptusz, borsmenta, mentol és rozmaring intenzív vérkeringést és vérbőséget idéznek elő a kötőszövet felső rétegeiben.

Ennek hatására a test mélyebb rétegeiben belső hidegségérzet lép fel.

A szervezet alapvető funkciói közé tartozik, hogy a szervezet és a belső szervek működéséhez szükséges belső hőegyensúlyt fenntartsa. A fellépő belső hűvösségnek azonban az a hatása, hogy a testnek le kell építenie és el kell égetnie az elraktározott felesleges tápanyagokat annak érdekében, hogy a keletkezett energia segítségével a hőegyensúlyt fenntartsa.

A technológia elő- és utókezelő anyagai egyúttal pedig gondoskodnak a bőr megszépítéséről és feszesítéséről.

A fáslizást a klasszikus módszer esetén, térdtől a mell alatti területig végezzük, 3-4 db speciális fáslival.

Hatására, a problémás területekről négyszeres hatékonysággal égnek el a lerakódott fölösleges tápanyagok, ez pedig azért ennyire hatékony, mivel a napi kalóriaszükséglet 70-80%-át a szervezet csak saját hőegyensúlyának fenntartására használja!

Fontos megjegyezni, hogy a Wiener Kosmetikum® aromaterápiás fáslizás mivel egy hideg eljárás, így elmarad a folyadékveszteség és az ún. szauna hatás.

A méretek ezért nem fognak visszatérni néhány pohár víz elfogyasztása után.

Az aromaterápiás fáslizó módszer kiváló bármilyen diéta segítésére, salaktalanító- és méregtelenítő kúra, valamint böjt kiegészítő kezeléseként is!

Mindenki számára alkalmas, akinek az alakjával problémái vannak, a cellulit leépítésére, a bőr tapintásának finomítására, a nyúlási és terhességi csíkok, hízási és fogyási bőrproblémák kezelésére, a laza, lógó bőr feszessé tételére tökéletes megoldás!

Kiváló bármilyen diéta segítésére, salaktalanító- és méregtelenítő kúra valamint böjt kiegészítő kezeléseként alkalmazva is!

Ellenjavallat: súlyos betegségek esetén, diabétesz I, keringési- légzési- és szívproblémák esetén, terhesség és szoptatás valamint menstruáció ideje alatt, lázas állapotban, intenzív allergiás reakciók esetén.

A hatóanyagok célzott összetétele és a kezelési folyamat biztosítja Önnek az összes olyan fontos hatást, amely optimális végeredményhez vezet.

 Ezek az alábbiak:

Méretcsökkentés és a zsírbontás gyorsítása a hideg-meleg hatás által. A hatás a kezelés után azonnal centiméterekben mérhető.

  A problémás területek célzott méregtelenítése az ozmózis effektus, az illóolajok összetétele és a speciális fáslizó technika hatásának köszönhetően.

  Erőteljes cellulit csökkentő hatás. A cellulitisz súlyosabb fokozataihoz speciális hatóanyagok állnak rendelkezésre.

  Jelentős bőr- és szövetfeszesség elérése a kezelt területeken az egymásra épülő technológiai lépések és fáslizás technikája által.

A kontúrfáslizás a térdtől- mell alatti területig tart és négy szakaszból áll.

-speciális krémmel kenjük be a bőrt

-feltekerjük a speciális anyaggal átitatott fáslikat

-pihenési idő: 45 perc

-utókezelő krém bemasszírozása

Már az első alkalom után látványos lesz az eredmény, a bőr életre kel, kirajzolódnak az áhított kontúrok!

 

 

 

 


2013 © budapesti-masszazs.hu - Professzionális masszázs - Budapest, XIX. Toldy u. | Minden jog fenntartva.